AFC PVC

Afs Pvc Sistemleri: Güven ve Kalitenin Buluştuğu Nokta

Afs Pvc Sistemleri, Fıratpen bayisi olarak, Ankara’da uzun yıllardır PVC kapı ve pencere sistemleri imalatı ve satışı konusunda hizmet vermektedir. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiş olan firmamız, sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz:

PVC Pencere Sistemleri: Farklı pencere türleri ve ölçülerinde, her ihtiyaca uygun PVC pencere sistemleri
PVC Kapı Sistemleri: Giriş kapıları, balkon kapıları, sürgülü kapılar ve katlanır kapılar dahil olmak üzere geniş bir yelpazede PVC kapı sistemleri
Sineklik Sistemleri: Farklı tipte sineklik sistemleri ile böceklerden korunma
Cam Balkon Sistemleri: Farklı balkon türleri için uygun cam balkon sistemleri

Devamını Okumak İçin Tıklayın

PVC Hakkında Her Türlü Sorunuz İçin Bize Ulaşın

Ürünlerimiz

Enerji tasarrufu, değişen iklim koşullarıyla birlikte her geçen gün önem kazanmaktadır. Üstün teknoloji kullanılarak üretilen estetik ve yenilikçi PVC Pencere Sistemleri, mükemmel ısı ve ses yalıtımı sağlayarak mekânlarınızın konforunu artırmaktadır. Siz de bulunduğunuz bölgenin iklim koşullarına ve evinizin konumuna uygun PVC Profil serisi ve cam seçimiyle ısıtma ve soğutma masraflarında tasarruf sağlayabilirsiniz.
Isıtma ve soğutma maliyetlerinin ve estetiğin giderek önem kazandığı günümüzde her iklim koşuluna uygun ısı yalıtımı sağlayan PVC Kapılar; iş yeri, konut ve ofis gibi yaşam alanlarında balkon, banyo ve WC kapısı olarak kullanılmaktadır. Bakımı, temizliği ve son dönemlerde yapılan ARGE çalışmaları ile darbeye karşı mukavemeti yüksektir ve son derece güvenlidir. Ahşap ve çelik kapılara göre maliyeti daha düşüktür. Pvc Pencere Sistemleri için kullanılan 22 farklı lamine renk seçeneği PVC Kapılar için de geçerlidir.
Yaşam alanlarımızı daha ferah ve kullanılabilir kılmak için tasarlanan PVC Pencere Sistemleri, güçlü pvc profil serileri yardımıyla daha geniş ve kesintisiz manzara imkanı sağlar ve farklı açılım seçenekleri sunarak size keyifli ortamlar sağlar.
Evlerinin dış dekorasyonuna da önem verenler için estetik çözümler geliştiren yenilikçi monoblok Shutterbox Panjur ve Kepenkler Sistemleri, ısı ve ses yalıtımına ekstra önem verilen yapılarda mekanların enerji tasarrufu sağlamalarına destek olmaktadır. 22 farklı renk seçeneği ile Shutterbox Panjur Sistemleri, dekoratif beklentilerinize estetik çözümler geliştirir. Yaz dönemlerinin istenmeyen haşereleri için ise PVC Pencere Sisteminizle uyumlu “sineklikler” mekanlarınıza fonksiyonel çözümler sunmaktadır.

PVC Sistemler Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşabilirsiniz.